Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ψάχνουν σε βάλτους και κανάλια τον 31χρονο - Και δύτης στις έρευνες
NewsroomΣε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι με τις Αρχές να «χτενίζουν» την περιοχή και να ερευνούν.
Οι Αρχές εστιάζουν σήμερα, Σάββατο (13.1.2024), στην περιοχή του πρώην ΤΕΙ στο Μεσολόγγι για να βρουν τον αγνοούμενο Μπάμπη, τον 31χρονο που χάθηκαν τα ίχνη του από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, σε μια υπόθεση εξαφάνισης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ψάχνουν σε βάλτους και κανάλια τον 31χρονο
Σύμφωνα με το tempo24.news, στις έρευνες συνδράμει και δύτης – μετά από αίτημα της μητέρας του 31χρονου Μπάμπη – ο οποίος θα επικεντρωθεί κυρίως στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν πιάσει τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου.
Πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν ανακτηθεί δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες τους πριν από την εξαφάνιση. Όπως διαπιστώθηκε από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου, η συσκευή – τις επίμαχες ώρες όπου χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου – φαίνεται να είναι ενεργή και μάλιστα να την έχει αφήσει στο σπίτι του.
Έμπειροι αξιωματικοί ερμηνεύουν την συγκεκριμένη κίνηση ως μια πράξη για να μην εντοπιστούν οι κινήσεις του.
- Εγκεφαλικά νεκρός ο νεαρός που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς στο Άργος - Βίντεο από την καταδίωξη
- «Δεν είμαστε δικαστήριο ήθους»: Ο εισαγγελέας δεν είδε βιασμό της 19χρονης από τους αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας
- Μπορεί όντως ο Τραμπ να αναστείλει εμπορικές σχέσεις με την Ισπανία; Η απάντηση δεν είναι καθόλου απλή
- Ναυαγοσώστρια στην Κεφαλονιά έσωσε επτά λουόμενους από πνιγμό - Η δραματική επιχείρηση και τα δάκρυα μητέρας