Ελλάδα|15.01.2024 08:19

Αράχωβα: Συνελήφθη γυναίκα που κατηγόρησε ιδιοκτήτη ταβέρνας ότι κακοποίησε και σκότωσε τον Όλιβερ

Newsroom

Συνεχίζει να διχάζει η υπόθεση της κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα, με τον ιδιοκτήτη ταβέρνας της περιοχής να κάνει μήνυση σε μια γυναίκα, η οποία, όπως ισχυρίζεται, τον κατηγόρησε πως είναι ο δράστης. Ακολούθως, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μια σύλληψη. 

Θρίλερ με τη σύλληψη 

Σημειώνεται πως ο άνθρωπος αυτός έχει κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσοι τον κατηγόρησαν για κακοποιητή του Όλιβερ, και στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έγινε η πρώτη σύλληψη για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης. Σύμφωνα με το Mega, η γυναίκα αυτή διαμένει εκτός του νομού Βοιωτίας, με πληροφορίες αναφέρουν πως είναι από την Πάτρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα η οποία συνελήφθη δεν ήταν το πρόσωπο που αφορούσε η μήνυση και πρόκειται για συνωνυμία.

Η υπόθεση είναι μπερδεμένη, καθώς ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ισχυρίζεται πως την ίδια ημέρα το πρόσωπο που μήνυσε προχώρησε σε νέα ανάρτηση, στην οποία αναφέρει ότι είναι αθώα.

Διπλή εισαγγελική έρευνα από τον Άρειο Πάγο 

Υπενθυμίζεται πως η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα η οποία είναι για την προστασία των ζώων, έκανε παραγγελία για κατεπείγουσα έρευνα για την υπόθεση του Όλιβερ, στις 8 Ιανουαρίου.

Ο Άρειος Πάγος ζητά να εξετάσουν το ενδεχόμενο «τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και την αναφορά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο περί υπάρξεως επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην Αράχωβα. Ακολούθως να μας ενημερώσετε σχετικά» και «τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων, όπως παράβαση των άρθρων 251, 252 ΠΚ, και τον εντοπισμό των δραστών σχετικά με τη διαρροή απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας από τη διενεργούμενη αστυνομική προανάκριση, όσον αφορά τον θάνατο του σκύλου ράτσας χάσκι με το όνομα Όλιβερ στην κωμόπολη της Αράχωβας στις 28-11-2023 και συγκεκριμένα της διενεργηθείσας πραγματογνωμοσύνης από τον καθηγητή Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα προέβη σε συνεντεύξεις και σχολιασμούς επ΄ αυτής σε τηλεοπτικούς σταθμούς».

Αράχωβασυκοφαντική δυσφήμισησύλληψηκακοποίησηειδήσεις τώραΧάσκι