Αλλάζουν όλα στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. μετά την εκτέλεση Ζαμπούνη - Ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός
NewsroomΣαρωτικές αλλαγές στην ηγεσία της Αστυνομίας θα ανακοινωθούν στον σημερινό ΚΥΣΕΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στόχος της κυβέρνησης είναι να πατάξει την εγκληματικότητα και να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, που φαίνεται ότι έχει κλονιστεί ενώ η μαφιόζικη εκτέλεση Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Ποιος θα οριστεί νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έχει αποφασίσει να αντικατασταθεί ο σημερινός αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Λάζαρος Μαυρόπουλος αλλά και οι υπόλοιποι 4 αντιστράτηγοι που βρίσκονται στην κορυφή της ιεραρχίας.
Κατά πληροφορίες νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. θα αναλάβει ο επικεφαλής του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Δημήτρης Μαλλιός, ενώ αναμένεται να προαχθεί και ο Πασχάλης Συριτούδης στη θέση του υπαρχηγού.
Ο Επιτελάρχης Αστέριος Μαντζιώκας θα προαχθεί σε Αττικάρχη. Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας αναμένεται να τοποθετηθεί ο Χρήστος Μπουλούμπασης και Νοτίου Ελλάδας ο Γιώργος Μιχαλόπουλος.
Τη θέση του Αττικάρχη θα αναλάβει ο Ιωάννης Σκούρας και του αρχηγού Ασφαλείας ο Φώτης Ντουίτσης.
- Νέο μπλόκο στον διαγωνισμό για τις 1.000 κάμερες - Η ΕΑΔΗΣΥ «παγώνει» ξανά το έργο
- Φοιτητικές εστίες στην Ελλάδα: Το μεγάλο έλλειμμα της φοιτητικής στέγασης
- «Καμπανάκι» Θωμαΐδη για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Τοξικές ουσίες μπορεί να αποθηκευτούν για χρόνια στον ανθρώπινο οργανισμό
- Η αποκαθήλωση της Μαρίας, το μεγάλο φαγοπότι των υδρομετρητών και το συγχωροχάρτι στον Τραμπ