Ελλάδα|19.01.2024 07:52
Θεσσαλονίκη: Βρήκαν τον συγγενή τους αιμόφυρτο στον διάδρομο νοσοκομείου - Είπε πως ήταν εκεί «αρκετή ώρα»
NewsroomΑιμόφυρτο στο πάτωμα βρήκαν τον 82χρονο παππού οικογένειας στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκη.
Ο ηλικιωμένος εισήχθη στο νοσοκομείο με γρίπη στις 15 Ιανουαρίου. Την επόμενη ημέρα τον επισκέφτηκαν οι συγγενείς του, οι οποίοι τον βρήκαν αιμόφυρτο στο πάτωμα περίπου 3 μέτρα από την κλίνη του.
Μάλιστα, όταν τον ρώτησε ο εγγονός του πόση ώρα είναι εκεί, εκείνος απάντησε πως είχε περάσει αρκετή ώρα, ενώ κανείς από το νοσηλευτικό προσωπικό δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς βρέθηκε εκεί ο ηλικιωμένος.
Τι απαντά το νοσοκομείο
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο τονίζεται πως ο 82χρονος δεν πάτησε το «σύστημα κλήσης αδελφής», βρέθηκε σε καθιστή θέση από την κλίνη και ότι τα αίματα προέκυψαν επειδή του είχε αφαιρεθεί και ο φλεβοκαθετήρας.
Διαβάστε ακόμη
- Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
- «Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου