Ελλάδα|23.01.2024 08:29
Αποτροπιασμός από κτηνωδία στην Πάργα: Πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο μπροστά σε παιδιά
NewsroomΑπίστευτη κτηνωδία σημειώθηκε στην Πάργα όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στο χωριό Βαλανιδορράχη μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που έκαναν προπόνηση.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το περιστατικό καταγγέλθηκε από φιλόζωους της περιοχής οι οποίοι επίσης τονίζουν ότι το νεκρό ζώο εντοπίστηκε περίπου ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από το σημείο όπου πυροβολήθηκε.
Από τους ίδιους κλήθηκε η αστυνομία η οποία έχει αναλάβει την έρευνα. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Καναλακίου ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε σημαντικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη.
Σημειώνεται πως με την αλλαγή της νομοθεσίας η θανάτωση ζώου αποτελεί κακούργημα.
Διαβάστε ακόμη
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
- Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο