Ελλάδα|30.01.2024 11:16

Κακοκαιρία Avgi - Το ethnos.gr σε Αφίδνες και λίμνη Μπελέτσι - «Είμαστε σε ετοιμότητα», λέει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ωρωπού

Κώστας Ασημακόπουλος
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Κακοκαιρία Avgi στην Αττική/ETHNOS
Κακοκαιρία Avgi στην Αττική/ETHNOS
Κακοκαιρία Avgi στην Αττική/ETHNOS
Κακοκαιρία Avgi στην Αττική/ETHNOS
Κακοκαιρία Avgi στην Αττική/ETHNOS
Κακοκαιρία Avgi στην Αττική/ETHNOS

Χωρίς ιδιαίτερες χιονοπτώσεις και χωρίς προβλήματα «ξύπνησε» τελικά το πρωί της Τρίτης το λεκανοπέδιο Αττικής, με τα φαινόμενα να περιορίζονται σε περιοχές όπως τα Βίλια και η Ιπποκράτειος Πολιτεία. Μάλιστα, σε επίσκεψη του ethnos.gr στις Αφίδνες φαίνεται ότι ενώ είναι σε εξέλιξη η κακοκαιρία Avgi, η χιονόστρωση δεν είναι αυτή που αναμενόταν και είναι περιορισμένη, με το χιόνι να φτάνει τους 15 πόντους στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Η κατάσταση από ότι φαίνεται ελέγχεται πλήρως, ενώ επί ποδός είναι ο κρατικός μηχανισμός.


 «Είμαστε σε ετοιμότητα, δεν έχει παρουσιαστεί πρόβλημα»

«Είχαμε ισχυρή χιονόπτωση τις πρωινές ώρες που την αντιμετώπισαν με τις δυνάμεις του Δήμου και με τη βοήθεια εθελοντικών ομάδων. Τα μηχανήματα είναι όλα σε ενέργεια. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν μία χιονόστρωση στην Ιπποκράτεια Πολιτεία όπου το χιόνι είναι στους 15 πόντους. Είμαστε σε συνεχή ετοιμότητα και όπου χρειαστεί αναλαμβάνουμε δράση. Μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και οι δρόμοι είναι ανοιχτοί», δήλωσε στο ethnos.gr o Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ωρωπού, Γιάννης Δήμας.

Μαγευτική εικόνα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία - Απαραίτητες οι αλυσίδες

Την ίδια στιγμή, το ethnos.gr βρέθηκε και στη Λίμνη Μπελέτσι στην ιπποκράτειο Πολιτεία όπου αντίκρισε ένα χιονισμένο τοπίο. Στην περιοχή έχει πέσει χιόνι 15 πόντων και οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την μετακίνηση.

χιόνιαΩρωπόςειδήσεις τώρακακοκαιρία Avgiκακοκαιρία