Ελλάδα|31.01.2024 09:04

Σοβαρή καταγγελία στον Βόλο: «Με περιέλουσε με οινόπνευμα και επιχείρησε να με κάψει», λέει 35χρονη για τον σύντροφό της

Newsroom

Μια 35χρονη γυναίκα στο Βόλο κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο πρώην σύντροφος της την περιέλουσε με οινόπνευμα και την απείλησε ότι θα την κάψει. 

«Μπήκε μέσα στο σπίτι, αγνοεί ότι έχω κάνει εναντίον του ασφαλιστικά μέτρα, παραβιάζει τους όρους της αναστολής. Με παρακολουθεί και κρύβεται στην αποθήκη του σπιτιού μου, με παρακολουθεί στη δουλειά. Μπήκε στο σπίτι και άρχισε να με βρίζει χυδαία. Ξέρει πως έχω κάνει επέμβαση στη μέση και άρχισε να με χτυπάει, να μου ρίχνει οινόπνευμα στα ρούχα και στο στόμα φωνάζοντας πως θα μου βάλει φωτιά», κατέθεσε στο αυτόφωρο η 35χρονη και πρόσθεσε πως πιστεύει ότι είναι επικίνδυνος. 

Από την πλευρά του 35χρονος πρώην σύντροφος της υποστήριξε πως τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε διαδικασία επανασύνδεσης και αρνήθηκε πως «μπούκαρε» στο σπίτι της αλλά ότι μένει σε αυτό παρότι γνωρίζει πως η 35χρονη διατηρεί άλλη σχέση, σύμφωνα με το gegonotanews. 

Το δικαστήριο δεν τον πίστεψε και τον καταδίκασε σε 11 μήνες φυλάκισης με την υποχρέωση να εκτίσει τους τρεις.

Το πρώην ζευγάρι, που έχει ένα παιδί 6,5χρονών, έχει απασχολήσει επανειλημμένα την αστυνομία, με τις αλληλοκαταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη. 

Βόλοςειδήσεις τώραενδοοικογενειακή βίακαταγγελία