Έφοδος της αστυνομίας στις φυλακές Κορυδαλλού: Κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ναρκωτικά και μαχαίρι
NewsroomΤο πρωί της Τετάρτης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, πραγματοποίησαν έφοδο στις φυλακές Κορυδαλλού σε συνολικά 45 κελιά.
Η έφοδος έγινε έπειτα από πληροφορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών της ΕΚΑΜ, ομάδων της ΟΠΚΕ, της διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής καθώς και αστυνομικού σκύλου.
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί έγκλειστοι
Στη διάρκεια του ελέγχου συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί έγκλειστοι και κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, ναρκωτικές ουσίες και αντικείμενο που υπάγεται στο νόμο περί όπλων, απόρροια των στοχευμένων ερευνών που διενεργήθηκαν παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, σε 45 κελιά, κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κελί ενός 31χρονου αλλοδαπού εντοπίστηκαν 27 νάιλον συσκευασίες περιέχουσες συνολικά, ακατέργαστη κάνναβη 10,75 γραμμαρίων και ηρωίνη 0,08 γραμμαρίων, ενώ 44χρονος αλλοδαπός κατελήφθη να κατέχει στο κελί του αυτοσχέδιο μαχαίρι.
Σε βάρος των παραπάνω σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, αντίστοιχα.
Επιπλέον, στα κελιά που ερευνήθηκαν από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- 24 κινητά τηλέφωνα
- ασύρματο ρούτερ
- έξυπνο ρολόι(smart watch)
- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
- 30 κάρτες sim και
- πλήθος φορτιστών και ακουστικών.
- Όλα στον αέρα μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν: Τα παζάρια μέσω Πακιστάν και η εύθραυστη παράταση
- Δαγκωματιές και εγκαύματα στο 10 μηνών μωρό που νοσηλεύεται στην Πάτρα- Συνελήφθη η μητέρα του
- Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και η αποτυχία της Ν. Αριστεράς - «Δεν θέλω ου!» (Ep25)
- Η 25χρονη Νοέλια επέλεξε τον θάνατο με αξιοπρέπεια, κόντρα στα fake news και τον συντηρητισμό - Οι τελευταίες στιγμές