Ελλάδα|02.02.2024 07:35
Κολωνός: Πυροβόλησαν άνδρα με τουλάχιστον δύο σφαίρες - Σύρθηκε αιμόφυρτος για να βρει βοήθεια
NewsroomΣοβαρά τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο βρέθηκε στον Κολωνό νεαρός ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς
Το χρονικό
Όπως αναφέρει το OPEN, ο νεαρός φέρεται να συνομιλούσε με κάποιον ή κάποιους στη συνδρομή των οδών Σπύρου Πάτση και Σιδηροκάστρου όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός σύρθηκε μέχρι την Ιερά Οδό, όπου κάλεσαν ασθενοφόρο και ο άνδρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έχουν αποκλείσει την περιοχή και έχουν εντοπίσει μέχρι τώρα δύο κάλυκες.
Διαβάστε ακόμη
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα