Βοτανικός: Σεσημασμένος ο 34χρονος που πυροβολήθηκε - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
NewsroomΣεσημασμένος φαίνεται να είναι ο 34χρονος που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στον Βοτανικό τα ξημερώματα της Παρασκευής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 34χρονος, είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και ληστειών. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει υλικό από κάμερες ασφαλείας από δύο μεγάλες εταιρείες που βρίσκονται στην περιοχή που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό. Από την έρευνα που έκαναν στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.
Το χρονικό
Ραντεβού με κάποιο άλλο άτομο είχε δώσει πιθανότατα ο 34χρονος ο οποίος στις λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα δέχτηκε πυροβολισμούς σε παρκάκι επί της οδού Σιδηροκαστρίτου στον Βοτανικό. Σύμφωνα με την εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ κάτι πήγε στραβά στην επικοινωνία τους και ο άλλος άνδρας έβγαλε πιστόλι και τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.
Όπως αναφέρει το OPEN, ο νεαρός σύρθηκε μέχρι το αυτοκίνητό του και διανύει μία απόσταση περίπου 150 μέτρων προκειμένου να φτάσει στην Ιερά Οδό. Εκεί σταματάει. Περνάει περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., τον εντοπίζει, και τους ζητάει βοήθεια.
- Η AI αποδεικνύεται αμείλικτη: «Δεν έχει κανένα έλεος για τους ανθρώπους»
- Χωριάτικο: «Δωράκια», «κραγιονάκια», κωδικοί, ψευδώνυμα και εταιρείες «κελύφη» - Τι αποκάλυψε ο κοριός της ΕΛΑΣ
- «Μία λέξη αλλάζει την Ιστορία, για τους Έλληνες είναι το ΟΧΙ»: Το μήνυμα του πιλότου του F-16 στην στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Δεκάδες νεκροί από σύγκρουση τρένων υψηλής ταχύτητας