Ελλάδα|03.02.2024 09:34

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στον γνωστό τράπερ που ξυλοκόπησε άγρια τον φοιτητή που νοσηλεύεται

Newsroom

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, ο γνωστός τράπερ, ο οποίος την Παρασκευή ξυλοκόπησε άγρια φοιτητή για ασήμαντη αφορμή στο κέντρο της πόλης και του προκάλεσε σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι. Το θύμα νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ, ενώ ο δράστης συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο άγριος ξυλοδαρμός

Όπως έγινε γνωστό, ο 23χρονος μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής πήγε να κοιμηθεί ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις και μετέβη στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Η ΕΛΑΣ ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του γνωστού τράπερ χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό στο πλαίσιο του αυτοφώρου.  Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι δεύτερο άτομο που ήταν μαζί με τον τράπερ τον χτύπησε με κλωτσιά στο σώμα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Είπε ότι δεν κατάλαβε τον τραυματισμό

Τη Δευτέρα, ο 25χρονος φέρεται πως παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας, στην οδό Δωδεκανήσου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση ενώ στη συνέχεια αποχώρησε καθώς δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο τράπερ φέρεται να υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του φοιτητή, καθώς, μετά το συμβάν, όλοι αποχώρησαν από το σημείο.

φοιτητήςτράπερειδήσεις τώραξυλοδαρμόςΘεσσαλονίκη