Ελλάδα|06.02.2024 16:26

Μεσολόγγι: Στα χέρια των Αρχών διαγραμμένα μηνύματα από το κινητό του κρεοπώλη

Newsroom

Οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι συνεχίζονται, με τις Αρχές τώρα να ανακτούν τα διαγραμμένα μηνύματα από το κινητό του κρεοπώλη -βασικού κατηγορούμενου. Στα ανακτημένα αρχεία υπάρχουν συνομιλίες για αρχαία αντικείμενα και τρόπους διάθεσής τους προς πώληση.

Πριν περίπου τρεις εβδομάδες είχε γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου του κατηγορούμενου κρεοπώλη. Εκεί είχαν εντοπιστεί κάποιες ύποπτες συναλλαγές με ποσά που δε δικαιολογούνταν. Τότε, ξεκίνησε μία έρευνα των αστυνομικών, καθώς φάνηκαν να προκύπτουν ενδείξεις για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, το οποίο δρα στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Επικοινωνίες με έξι άτομα

Οι παραπάνω ενδείξεις επιβεβαιώθηκαν σήμερα και με στοιχεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι αστυνομικοί έχουν πάρει το πρώτο μέρος των διαγραμμένων μηνυμάτων από το κινητό του 51χρονου κρεοπώλη.

Στα μηνύματα αυτά υπάρχουν επικοινωνίες του κατηγορούμενου με έξι άτομα, με τα οποία μιλούσαν για λαθρανασκαφές, παράνομα ευρήματα και τρόπους πώλησης αρχαίων αντικειμένων.

Τα πρόσωπα αυτά με τα οποία είχε συνομιλίες ο κρεοπώλης θα κληθούν για κατάθεση και είναι δεδομένο ότι τα κινητά τους θα κατασχεθούν για περαιτέρω έρευνες.

Μεσολόγγιδολοφονίαειδήσεις τώρα