Ελλάδα|08.02.2024 08:14

Καταγγελία για fund: Απέρριψε δανειολήπτη παρά την αίτηση στον Εξωδικαστικό

Newsroom

Fund έβγαλε εκτός δανειολήπτη μία ημέρα μετά την αίτηση του στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό κατήγγειλε δανειολήπτης, ο οποίος απειλείται με πλειστηριασμό.

«Δεν καταλαβαίνω πως ορίστηκε η αντισυναλλακτική συμπεριφορά»

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του στο MEGA, το συγκριμένο fund έκρινε πως είχε ιστορικό αντισυναλλακτικής συμπεριφοράς, δηλαδή δεν πλήρωνε κανονικά τη δόση της οφειλής του, παρόλο που ο ίδιος το διαψεύδει. 

«Κάναμε την αίτηση στη φορμά του εξωδικαστικού με τον δικηγόρο μου, κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, οριστικοποιήσαμε την αίτηση στις 9/1 και στις 10/1 απορρίφθηκε από την εταιρεία» είπε στο MEGA. «Δεν καταλαβαίνω πως ορίστηκε η αντισυναλλακτική συμπεριφορά, όταν στην ίδια την εταιρεία έχω υπογράψει σύμβαση από τον Οκτώβριο του 2021 και πληρώνω το δάνειό μου κάθε μήνα χωρίς να αργήσω άλλη μία ημέρα» πρόσθεσε.

«Οι δικηγόροι έχουν κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να εξηγήσουν από που προκύπτει η αντισυναλλακτική συμπεριφορά και τις αγνόησαν. Χθες το βράδυ τους πήραμε τηλέφωνο και μας είπαν πως θα επανεξετάσουν την υπόθεση παίρνοντας τον φάκελο και να γίνει μία ρύθμιση. Με τον δικηγόρο μου το τρέξαμε το θέμα, πιέστηκαν, και πήραν τηλέφωνο» κατέληξε ο πολίτης.

Σημειώνεται ότι το fund ελέγχεται από τη Γενική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους.


ειδήσεις τώραπλειστηριασμοίεξωδικαστικός συμβιβασμόςεξωδικαστικός