Ελλάδα|09.02.2024 11:03

Εξάρχεια: «Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα» είπε ο δολοφόνος του μουσικού

Newsroom

Συνελήφθη ο 48χρονος που ήταν από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του μουσικού στα Εξάρχεια, ενώ ομολόγησε και το έγκλημά του -χωρίς όμως να δώσει πολλές λεπτομέρειες.

Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος κρατούνταν από το πρωί της Πέμπτης και ο οποίος φιλοξενούνταν από τον 50χρονο μουσικό στο σπίτι του στα Εξάρχεια. Αρχικά, δεν παραδεχόταν την ενοχή του, τελικώς είπε στους αστυνομικούς ότι είχαν διαπληκτισμό και τον δολοφόνησε, χωρίς να εξηγεί τον λόγο. «Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα» φέρεται να είπε.

Περιέγραψε ότι υπήρξε έντονος καυγάς ανάμεσά τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στη συνέχεια, ανέφερε ότι τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα, όμως δεν μπορούσε να θυμηθεί αν τον χτύπησε με το σφυρί ή το μικρό τσαπί που βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα του μουσικού.

Ξυλοκόπησε άγρια και τον πατέρα του

Λίγες ημέρες πριν δολοφονήσει τον μουσικό στα Εξάρχεια, ο 48χρονος φέρεται να είχε κακοποιήσει σωματικά και τον πατέρα του. Ο πατέρας του καθ' ομολογίαν δράστη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του παιδιού του: «Μου επιτέθηκε και με χτύπαγε επί μια ώρα… Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο επί 10 μέρες… Επιθετικότατος σε μένα κάθε μέρα… Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα».

Ο 48χρονος έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές και του είχε δοθεί αγωγή, αλλά είναι άγνωστο αν την έπαιρνε. Πληροφορίες αναφέρουν είχε παραβατική συμπεριφορά και μπαινόβγαινε στα αστυνομικά τμήματα.

θάνατοςδολοφονίαμουσικόςΕξάρχειαειδήσεις