Ελλάδα|09.02.2024 12:01

Μουσείο Ακρόπολης: Βγήκε η προκήρυξη για τις 140 νέες προσλήψεις

Newsroom

Εν αναμονής της έναρξης των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη του Μουσείου της Ακρόπολης, βρίσκονται εκατοντάδες υποψήφιοι που επικοινωνούν καθημερινά με το proson.gr. Η προκήρυξη, η οποία εκδόθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2024 επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του proson.gr, προβλέπει πρόσληψη συνολικά 140 ατόμων, για την κάλυψη των αναγκών φύλαξης και εισόδου του Μουσείου.

Οι 140 προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) και θα έχουν 8μηνη διάρκεια.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΔΕ Φυλάκων - 95 θέσεις
  • ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού - 45 θέσεις

Να σημειωθεί ότι οι επιλεγέντες της ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού θα απασχοληθούν σε διαχείριση ταμείου, έκδοση εισιτηρίων και η εργασία παρέχεται σε βάρδιες με κυλιόμενο ωράριο.

Τα απαραίτητα προσόντα - Αυτή είναι το μόνη Πιστοποίηση που προλαβαίνετε να πάρετε πριν κλείσουν οι αιτήσεις

Σύμφωνα με την προκήρυξη ως πρόσθετο απαραίτητο προσόν διορισμού, θεωρείται για ορισμένες ειδικότητες η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου, καθώς και η γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Τα προσόντα αυτά θεωρούνται απαραίτητα προκειμένου να διοριστούν οι υποψήφιοι, αλλιώς δεν γίνονται δεκτοί στις εν λόγω θέσεις.

Εάν οι υποψήφιοι δεν κατέχουν μία από τις δύο αυτές πιστοποιήσεις, τώρα όμως, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες μπορούν να λάβουν πολύ ΕΥΚΟΛΑ είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ, που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn για να τις χρησιμοποιήσουν για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στο ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ.

Τα Πλεονεκτήματα της πιο εύκολης στην Ελλάδα online Πιστοποίησης Αγγλικών του GoLearn

  • Μπορείτε να την πάρετε εξ αποστάσεως σε ΜΟΝΟ 2 ημέρες
  • Δεν χρειάζεται να δώσετε τηλεξέταση σε Έκθεση και Προφορικά - Δίνετε ΜΟΝΟ σε Reading - Listening
  • Παίρνετε Mock Tests (τεστ προσομοίωσης της εξέτασης)
  • Στην ίδια εξέταση (μία ώρα) μπορείτε να πάρετε είτε B2, είτε C1, είτε C2
  • Μαθαίνετε τον βαθμό σας λίγα λεπτά μετά το ηλεκτρονικό τεστ

Τα Πλεονεκτήματα της πιο εύκολης στην Ελλάδα Πιστοποίησης Υπολογιστών του GoLearn

  • Μπορείτε να την δώσετε σε όλη την Ελλάδα
  • Μπορείτε να πάρετε τεστ προσομοίωσης
  • Μπορείτε να την πάρετε μέσα σε λίγες ημέρες

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε, σύμφωνα με το άρθρο του proson, με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή [μετά από τηλεφωνικό ραντεβού τηλ. επικοινωνίας 210 9000 900, εσωτ. 418, 419 & 420, στο πρωτόκολλο του Μουσείου και κατά τις εργάσιμες ημέρες (από τις 08:30 μέχρι τις 13:30)], είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 42 Αθήνα, υπ’ όψιν Γραμματείας Μουσείου Ακρόπολης (τηλ. επικοινωνίας: 210 9000 900, εσωτ. 418, 419 & 420).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι στο Proson.gr στο facebook, στο threads, στο twitter και στο viber, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις προσλήψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Πηγή: Proson.gr
Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:
Μουσείο Ακρόποληςειδήσεις τώραπροσλήψειςειδήσεις