Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Ραφαέλα Πιτσικάλη: Η τελευταία της επιθυμία
NewsroomΟι κάτοικοι των Χανίων αποχαιρετούν σήμερα τη Ραφαέλα Πιτσικάλη, την 21χρονη κοπέλα που με τη θέλησή της και την ανεξάντλητη δύναμή της κατάφερε να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο πανελλήνιο.
Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, η Ραφαέλα έδειχνε θάρρος και αισιοδοξία, παραδίδοντας μαθήματα ζωής σε κάθε της βήμα.
Η τελευταία επιθυμία της Ραφαέλας
Σήμερα στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 21χρονης. Η τελευταία επιθυμία της Ραφαέλας ήταν να την αποχαιρετήσουν οι αγαπημένοι της ντυμένοι στα λευκά, συμβολίζοντας έτσι την αισιοδοξία και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στα Χανιά, όπου φίλοι και οι συγγενείς της θα συγκεντρωθούν για να οδηγήσουν στην τελευταία της κατοικία την αξέχαστη μαθήτρια.
Υπενθυμίζεται ότι επιθυμία της οικογένειας της 21χρονης είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τη στήριξη του Make a Wish.
- «Πνίγεται» στα πλαστικά η Ελλάδα που ψηφίζει νόμους αλλά δεν τους εφαρμόζει - Η στρατηγική του WWF για τη ρύπανση
- Στη δίνη της οικονομικής ανισότητας: Πώς το χρηματιστηριακό «ράλι» βαθαίνει το χάσμα του πλούτου
- Τα σενάρια αποστασίας στο ΠΑΣΟΚ, η παγωνιά στο Μαξίμου για Αβραμόπουλο και το ευρωπαϊκό πάρτι των servicers
- Γιατί ο Μητσοτάκης μιλά για τη «σιωπηλή πλειοψηφία»: Σε ποιους απευθύνεται