Αγρότες: Διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας - Έριξαν άχυρα, λάστιχα και κοπριά
NewsroomΚορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στην Κοζάνη, ενόψει της συνάντησής τους με τον πρωθυπουργό, την Τρίτη.
Άχυρα, φωτιές, λάστιχα και κοπριά
Ειδικότερα, σύμφωνα με το e-ptolemeos, οι αγρότες που χθες βρέθηκαν έξω από την Περιφέρεια Δυτική Μακεδονίας, συνεχίζουν και σήμερα την πολιορκία, ρίχνοντας μπάλες με άχυρα, βάζοντας φωτιές και πετώντας λάστιχα στην είσοδο του κτιρίου.
Οι αγρότες της περιοχής παραμένουν στην Περιφέρεια αναμένοντας τα αποτελέσματα από την τη συνάντηση της πανελλαδικής αντιπροσωπείας τους με τον Πρωθυπουργό, την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ όπως εξήγησαν δεν υπάρχει εκπρόσωπος της Δυτικής Μακεδονίας σε αυτήν την συνάντηση καθώς αποφασίστηκε τα ειδικά θέματα της περιοχής να συζητηθούν σε επόμενη συνάντηση.Όπως τονίζουν οι αγρότες περιμένουν απαντήσεις και από τον Περιφερειάρχη, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις ημέρες, ενώ στέλνουν μήνυμα για ακόμα δυναμικότερες κινητοποιήσεις εφόσον δεν λυθούν τα προβλήματά τους.
Παράλληλα στηλιτεύουν το γεγονός πως δεν τους έχει επισκεφθεί κανένας κυβερνητικός Βουλευτής και κανένας Δήμαρχος στα μπλόκα τους, παρότι δηλώνουν παντού ότι τους στηρίζουν.
Επίσης, κάλεσαν τον απλό κόσμο να σταθεί στο πλευρό τους.
- Βυθίστηκε ιρανική φρεγάτα από επίθεση υποβρυχίου νότια της Σρι Λάνκα, πάνω από 100 αγνοούμενοι - Μπαράζ βομβαρδισμών στη Μέση Ανατολή
- Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
- Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
- Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα