Βέροια: 15 χρόνια φυλάκιση στην 29χρονη που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα
NewsroomΠοινή κάθειρξης 15 ετών επιβλήθηκε στη 29χρονη από τη Βέροια, που πέταξε το 11 μηνών μωρό της στον Αλιάκμονα, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.
Η 29χρονη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία με μειωμένο καταλογισμό.
Το χρονικό
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Τελικά, το βρέφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου έδειξε ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος.
- Πώς οι αυξήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια θα επηρεάσουν τον ελληνικό τουρισμό - «Έχουμε το 70% των κρατήσεων από αυτές που περιμέναμε»
- Σε... ξένα οικόπεδα φορτίζει λεωφορεία η ΟΣΥ - Πώς προέκυψε το πολεοδομικό αδιέξοδο
- Το 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το ευοίωνο κλίμα συστράτευσης, οι εκκρεμότητες και οι σκληρές μάχες των μηχανισμών
- Το διεθνές «μπλόκο» στις κάλπες και η ομηρία του Μαξίμου