Ελλάδα|15.02.2024 16:31
Ομόφυλα ζευγάρια: Συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου με σταυρούς και θυμιατά
NewsroomΣτη πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή.
Πολίτες που τάσσονται κατά του σχεδίου νόμου βρέθηκαν απέναντι από τη Βουλή κρατώντας στα χέρια σταυρούς, εικόνες αλλά και πλακάτ με σύνθημα πατρίδα - θρησκεία - οικογένεια, διαβάζοντας Αγία Γραφή και θυμιατίζοντας.
Διαβάστε ακόμη
- IRIS: Το 2027 μπαίνει και στις επιχειρήσεις - Το επόμενο μεγάλο βήμα
- Marfin: Τι περιμένουν να απαντήσει η 46χρονη που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ - Ακόμα και αύριο η ερυθρά αγγελία
- Θρήνος για πρώην μπασκετμπολίστα: Νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια τουρνουά στη Νέα Υόρκη
- Περιορίστηκε η φωτιά σε κτίριο του θεάτρου Badminton στο Πάρκο Γουδή - Οι πυκνοί καπνοί πάνω από την Αθήνα και το «112»