Ελλάδα|16.02.2024 12:19

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Πώς έγινε το έγκλημα - Ο δράστης κάλεσε το ΕΚΑΒ

Newsroom

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία του Ηρακλείου στην Κρήτη μετά τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/2).

Δράστης του φρικτού εγκλήματος στα Καμίνια του Ηρακλείου ήταν ένας 39χρονος, οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τη 29χρονη σύντροφό του με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Απέκρυψε στο ΕΚΑΒ ότι την πυροβόλησε

Ο 39χρονος, επέστρεψε στο σπίτι του νωρίς το πρωί μεθυσμένος και αφού λογομάχησε έντονα με τη σύντροφό του στη συνέχεια πάτησε τη σκανδάλη. Ακολούθως, κάλεσε το ΕΚΑΒ και ειδοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, όταν κάλεσε το ΕΚΑΒ φέρεται να είπε πως κάτι συνέβη στη σύντροφό του και αιμορραγούσε, χωρίς να αναφέρει τους πυροβολισμούς.

Ψάχνουν τα κίνητρα της δολοφονίας

Ο δράστης έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημά του. Ωστόσο, επειδή έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να μάθουν το κίνητρο της δολοφονίας και τι προηγήθηκε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς είναι πως το όπλο εκπυρσοκρότησε και πως δεν θυμάται τίποτα.

Οι γείτονες του ζευγαριού έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που δε φαίνεται να είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο, ο άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, για επεισόδια και για μικροποσότητες ναρκωτικών.

Κρήτηειδήσεις τώραγυναικοκτονίαδολοφονίαειδήσεις