Ελλάδα|18.02.2024 20:00

Μανώλης Μαυρομμάτης: Κρίσιμες ώρες για τον ίδιο και τη σύζυγό του μετά τη φωτιά - Τα νεότερα

Newsroom

Κρίσιμες είναι η επόμενες ώρες για την υγεία του δημοσιογράφου και πρώην Ευρωβουλευτή Μανώλη Μαυρόμματη και της συζύγου του καθώς παραμένουν στο νοσοκομείο Γεννηματάς με εγκαύματα εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε στο σπίτι τους τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τα νεότερα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του

Σύμφωνα με το OPEN, νοσηλεύονται και οι δύο στην μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου, καθώς έχουν εγκαύματα σε όλο τους το σώμα και έχουν εισπνεύσει και πολύ καπνό.

Η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη είναι σε ακόμα κρισιμότερη κατάσταση με εγκαύματα στο 40% του σώματός της, αλλά και αναπνευστικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό έχει τεθεί και σε μηχανική υποστήριξη στη ΜΕΘ. Ο Μανώλης Μαυρομμάτης έχει εγκαύματα στο 25% του σώματός του και βρίσκεται στη Μονάδα Επαυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου. Η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη (παλιά ηθοποιός) σήμερα θα υποβληθεί σε βρογχοσόπηση για να διαπιστωθεί η κατάσταση των πνευμόνων μετά την εισπνοή καπνού· αν είναι θετικά τα αποτελέσματα την Τρίτη θα βγει από την καταστολή. Η κλινική εικόνα του Μανώλη Μαυρομμάτη δεν εμπνέει καμια ανησυχία. 

Πώς άρχισε η φωτιά

Τα αίτια της πυρκαγιάς ακόμα ερευνώνται, ωστόσο σύμφωνα με το OPEN, το πιθανότερο σενάριο είναι η φωτιά να ξεκίνησε από κατσαρόλα που είχαν αφήσει σε ανοιχτό μάτι της κουζίνας.

νοσοκομείοειδήσεις τώραδημοσιογράφοςεγκαύματαπυρκαγιάΜανώλης Μαυρομμάτηςφωτιά