Ελλάδα|02.04.2019 08:52

Καιρός: Βροχές και άνεμοι σε όλη τη χώρα

Newsroom

Στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά του νησιού. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα που στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές, ενώ το μεσημέρι καθώς και το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. 

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από τέσσερις έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από επτά έως 20, στα δυτικά ηπειρωτικά από εννέα έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από οκτώ έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 19, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από οκτώ έως 19, στα νησιά του υπόλοιπου Αιγαίου από εννέα έως 20 και στην Κρήτη από δέκα έως 17.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τέσσερα έως έξι και τοπικά επτά μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις δύο έως τέσσερα και το μεσημέρι και απόγευμα στον Πατραϊκό ανατολικοί τέσσερα έως πέντε μποφόρ.

Στην Αττική αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι που προς το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τρία έως πέντε και το μεσημέρι και απόγευμα έως έξι μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από δέκα έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι που προς το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως τρία μποφόρ, το μεσημέρι και απόγευμα όμως θα γίνουν νότιοι τρία έως πέντε μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.

θερμοκρασίαΑττικήκαιρόςΘεσσαλονίκη