Ελλάδα|19.02.2024 18:32

Πέλλα: Τι λέει ο ντελιβεράς μετά τον αιματηρό καυγά με οδηγό

Newsroom

Στη σύλληψη του 58χρονου οδηγού που τραυμάτισε 33χρονο διανομέα, ακρωτηριάζοντας το αυτί του, προχώρησε η αστυνομία κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε ο δεύτερος.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης στην εθνική οδό Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης στην Πέλλα. Οι δύο οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια για το ποιος είχε προτεραιότητα, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε με τον 58χρονο να κόβει το αυτί του 33χρονου. 

«Αυτός μου έκλεισε τον δρόμο στην ουσία, του πάτησα κόρνα παρατεταμένα και με πήρε από πίσω» τόνισε ο 33χρονος διανομέας μιλώντας στον Alpha και πρόσθεσε: «Παραλίγο να με στείλει στην άκρη του δρόμου, να με ρίξει από το μηχανάκι και τελικά σταμάτησα αναγκαστικά, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και με γρονθοκόπησε».

«Πήγα στο νοσοκομείο, κλαίγοντας»

«Με χτύπησε, με έριξε κάτω, μου δάγκωσε το αυτί και με τίναξε, μου έκοψε κομμάτι από το αυτί μου. Σηκώθηκε κι έφυγε, ένας περαστικός με σήκωσε, ανέβηκα αναγκαστικά στο μηχανάκι γιατί αιμορραγούσα. Πήγα στο νοσοκομείο κλαίγοντας... Το μόνο που ήθελα ήταν να γυρίσω σπίτι μου, έχω τέσσερα παιδιά μικρά, έχω μία δουλειά που "τρέχει" και δεν μπορώ να την αφήσω μόνη της» τόνισε. 

Από την πλευρά του ο 58χρονος παραδέχθηκε ότι δάγκωσε τον 33χρονος, υποστήριξε ωστόσο ότι προσπαθούσε να απελευθερωθεί.

«Ούτε ήταν θέμα προτεραιότητας. Εγώ πήγαινα στη μεσαία λωρίδα κανονικά. Η δεξιά λωρίδα είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα κι αυτός κάποια στιγμή, χωρίς να το αντιληφθώ πήγε να περάσει ανάμεσα σε εμένα και τα παρκαρισμένα από δεξιά. Τρόμαξα κι εγώ, ίσως κι αυτός δυσκολεύτηκε εκεί και άρχισε να βρίζει. Μετά με ακολούθησε και με πρόλαβε τρία χιλιόμετρα πιο κάτω. Μου έκλεισε το δρόμο και έγινε ό,τι έγινε», είπε χαρακτηριστικά 

«Φυσικά με χτύπησε, ούτε βγήκα εκτός εαυτού. Εγώ προσπάθησα να γλιτώσω τον πνιγμό. Τον δάγκωσα, με άφησε, μπήκα στο αμάξι κι έφυγα» συμπλήρωσε ο οδηγός του ΙΧ.

ειδήσεις τώραΑυτίΠέλλαδιανομέας