Άλιμος: Συγκρούστηκαν σκάφη μεταξύ τους - Μια σύλληψη και ένας τραυματισμός
NewsroomΔύο σκάφη συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον Άλιμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια 35χρονη και να συλληφθεί ο κυβερνήτης του ενός σκάφους.
Η ενημέρωση του Λιμενικού
Σύμφωνα με το Λιμενικό, τις απογευματινές ώρες χθες, Τετάρτη, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου, ότι επιβατικό/αλιευτικό σκάφος ελληνικής σημαίας συγκρούστηκε ελαφρά με ναυταθλητικό σκάφος, το οποίο συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας στη μαρίνα του Αλίμου.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πτώση της 35χρονης κυβερνήτριας του ναυαταθλητικού σκάφους στη θάλασσα και ο ελαφρύς τραυματισμός της. Η 35χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής, από όπου έλαβε εξιτήριο.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των σκαφών, ενώ συνελήφθη ο 74χρονος κυβερνήτης του πρώτου σκάφους, για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ. “Σωματικές βλάβες από αμέλεια” σε συνδυασμό με το άρθρο 224 του Ν.Δ. 187/73 “Κώδικας Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου”.
Από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου