Ελλάδα|22.02.2024 18:20

Ζάκυνθος: «Θα σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου αν δεν κάνεις έκτρωση»

Newsroom

Σοκ προκαλούν τα όσα έζησε η 19χρονη στα χέρια του συντρόφου της που την πίεζε για να διακόψει βίαια την εγκυμοσύνη της. Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Ζάκυνθο, έχει προκαλέσει την έντονη οργή ενώ φρίκη προκαλούν και τα όσα αποκαλύπτει η μητέρα της 19χρονης για τον εφιάλτη που έζησε το νεαρό κορίτσι στα χέρια του 27χρονου, με τον οποίο ήταν σε σχέση από τον περασμένο Αύγουστο.

«Το είχε σχεδιασμένο»

Μιλώντας στην εκπομπή TLive, η μητέρα της 19χρονης περιγράφει: «την έδεσε στα χεράκια της, απ’ ότι μου λέει η κόρη μου, της πάτησε το κεφάλι με δύναμη, της έβαλε από κάτω χάπι στο στόμα και το κακόμοιρο έκανε ότι λιποθύμησε για να την φέρει στο νοσοκομείο. Θα το είχε σχεδιασμένο αυτός ο άνθρωπος όλο αυτό».

Το επεισόδιο έγινε το βράδυ της Τρίτης. Ο 27χρονος κατηγορείται ότι έδεσε την 19χρονη, την χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη. Το πρωί της επόμενης ημέρας, μετέφερε την 19χρονη κοπέλα στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

«Πήγε να μας θάψει όλους»

Η μητέρα της 19χρονης αποκαλύπτει, επίσης, ότι «την είχε εκβιάσει μία φορά ότι θα την σκοτώσει και την πήρα σπίτι εγώ. Την πίεζε να κάνει έκτρωση. “Θα σκοτώσω κι εσένα και τη μάνα σου αν δεν κάνεις έκτρωση”. Πήγε να μας θάψει όλους. Δεν λες που δεν σκότωσε το παιδί μου». «”Θέλω να κάτσω με τη μάνα μου”, είπε το κορίτσι μου, “μέχρι να γεννήσω”. Αυτός στην αρχή διαφώνησε αλλά μετά το έπαιξε καλός. Ήθελε σώνει και καλά να την πάρει μαζί του και φοβόταν (σσ. η 19χρονη)», προσθέτει η μητέρα του κοριτσιού.

ειδήσεις τώραεγκυμοσύνηειδήσειςΖάκυνθος