Οικογενειακή τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Γυναίκα έχασε την ίδια μέρα σύζυγο και παιδί
NewsroomΤραγικές στιγμές βιώνει μια 42χρονη γυναίκα από την Πτολεμαΐδα η οποία την ίδια ημέρα, έχασε το μόλις 7,5 μηνών βρέφος της και τον 50χρονο σύζυγό της.
O 50χρονος αντιμετώπιζε τον τελευταίο μήνα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο «Θεαγένειο», σύμφωνα με τις πληροφορίες. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε.
Με βαρύ ιστορικό το 7,5 μηνών βρέφος
Το 7,5 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε από την μητέρα του, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης. Δυστυχώς, λίγες ώρες μετά το παιδάκι εξέπνευσε.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Kozan.gr το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς, όταν γεννήθηκε, τον Ιούλιο του 2023, λόγω αποκόλλησης πλακούντα, είχε διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση, από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μάλιστα για τη διακομιδή του είχε στηθεί γέφυρα ζωής από δικυκλιστές και περιπολικά της αστυνομίας που συνόδευσαν, τότε, το ασθενοφόρο.
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»