Ελλάδα|25.02.2024 14:42

Λάρισα: 16χρονος χτύπησε 15χρονο γιατί «απειλούσε την ξαδέρφη του»

Newsroom

Και δεύτερο περιστατικό βίας μέσα σε μία εβδομάδα μεταξύ ανηλίκων συνέβη στη Λάρισα το απόγευμα του Σαββάτου.

Το χρονικό

Όπως κατέγραψε χθες Σάββατο το onlarissa.gr, το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 6:30 το απόγευμα όταν, για άγνωστη ως στιγμής αιτία, δύο ανήλικοι “πιάστηκαν” στα χέρια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός. 

Ο 15χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το σημείο, τον πλησίασε και του ζήτησε εξηγήσεις γιατί «απείλησε συγγενικό του πρόσωπο» και πιο συγκεκριμένα, την ανήλικη ξαδέρφη του.

Ο νεαρός που δέχθηκε επίθεση, το αρνήθηκε, αλλά ο 16χρονος τον χτύπησε με γροθιά κοντά στο αριστερό μάτι, τον χαστούκισε στο αριστερό μάγουλο και στο τέλος τον χτύπησε με το γόνατο στο μέτωπο. Στην συνέχεια, ο 15χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και μετά την λήψη των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις το περασμένο Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου είχε λάβει χώρα ανάλογο περιστατικό, περίπου την ίδια ώρα μάλιστα στον χώρο της Κεντρικής πλατείας, σημείο όπου αποτελεί σύνηθες φαινόμενο να συγκεντρώνονται παρέες νεαρών ατόμων, σχολικής συνήθως ηλικίας. Στο εν λόγω περιστατικό εμπλέκονταν δύο κορίτσια ηλικίας 12 και 13 ετών, τα οποία συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τον τραυματισμό συνομήλικής τους, η οποία είχε μεταφερθεί με τραύματα στο νοσοκομείο.

βίαανήλικοιειδήσεις τώραξυλοδαρμόςΛάρισα