Ελλάδα|26.02.2024 16:44

Αγία Βαρβάρα: Βίντεο μετά τη δολοφονία του 57χρονου – Οι αντιδράσεις του πεθερού του

Newsroom

Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με τη δολοφονία του 57χρονου γιατρού στην Αγία Βαρβάρα από τον 69χρονο πεθερό του.

Βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τον 69χρονο, δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία του γαμπρού του. Εκεί φαίνεται να περπατά με απόλυτη ψυχραιμία μετά τη δολοφονία του συζύγου της κόρης του και από πίσω να τον ακολουθεί η σύζυγος του που τον παρότρυνε να κάνει το φονικό.

«Αδύνατον να κακοποιούσε τη σύζυγό του» - Τι αποκαλύπτει η αδελφή του θύματος

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 57χρονου από την Αγία Βαρβάρα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά που δέχθηκε από την καραμπίνα του 69χρονου πεθερού του.

Παράλληλα συγκίνηση προκαλούν τα λόγια της αδελφής του θύματος, η οποία μιλά για τον αδελφό της με λόγια αγάπης δείχνοντας έναν άνθρωπο οικογενειάρχη και ιδιαίτερα αγαπητό.

«Ήταν ένας άνθρωπος ήρεμος, καλόκαρδος, καλοπροαίρετος και ένας καταπληκτικός πατέρας. Όλα τα έδινε για την οικογένεια του», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

«Ίσως φοβόταν για τα παιδιά»

Η ίδια ενημερώθηκε από τα Μέσα για την οικογενειακή τραγωδία ενώ ανέφερε πως δεν μπορεί να γνωρίζει το κίνητρο. Παράλληλα επεσήμανε πως δεν είχε ενημερωθεί ποτέ από τον 57χρονο για κάποια παρεξήγηση ή διαπληκτισμό, ενώ επανέλαβε αρκετές φορές στη συνέντευξη το πόσο καλός πατέρας ήταν.

«Δεν ξέρω τι έγινε, δεν με είχε πάρει κανένα τηλέφωνο ο αδελφός μου να μου πει αν είχε κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω... ο αδελφός μου είχε δικά του σπίτια, ίσως φοβόταν για τα παιδιά να μην αλλάξουν σπίτι και σχολείο μήπως όταν πήγαιναν Γυμνάσιο επειδή ήταν πολύ υπερπροστατευτικός μαζί τους», είπε στη συνέχεια.

«Ήταν δοσμένος στην οικογένειά του»

Όταν τέθηκε στην αδελφή του 57χρονου το ερώτημα για το αν τίθεται κάποιο ζήτημα κακοποίησης της γυναίκας του όπως είχε αναφέρει ο πεθερός του αφού τον δολοφόνησε, εκείνη το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Είναι αδύνατον να έχει κακοποιήσει τη σύζυγο του και τα παιδιά του, ήταν δοσμένος στην οικογένεια, ήταν πάρα πολύ καλός, άλλωστε και το Σαββατοκύριακο ήταν με τα παιδιά, από ότι έμαθα από τη νύφη μου, πήγε να πάει το μεγάλο κορίτσι σε ένα πάρτι και μετά θα γύριζε και στην επιστροφή έγινε αυτό το σκηνικό».

ειδήσειςβίντεο ντοκουμέντοειδήσεις τώραδολοφονίαΑγία Βαρβάρα