Ελλάδα|26.02.2024 23:00

Σόλωνος: «Φως» στο θρίλερ με το νεκρό έμβρυο - Το επικρατέστερο σενάριο

Ευλαμπία Ρέβη

Το θρίλερ με τον εντοπισμό του εμβρύου στη Σόλωνος έληξε λίγο πριν τις 22:00, καθώς εντοπίστηκε σε ένα χώρο σαν ψυγείο και όπως είπαν οι αρμόδιοι το πρωί θα ενημέρωναν ιατροδικαστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι αστυνομικοί έχουν βρει τον κοινωνικό λειτουργό και υπεύθυνο των γραφείων του κτιρίου, όπως και την γυναικολόγο που βλέπει γυναίκες εθελοντικά. Το σενάριο που φέρονται να υποστήριξαν είναι μήπως κάποια από τις γυναίκες που πήγαινε εκεί για επίσκεψη το γέννησε στην τουαλέτα και έφυγε.

Όπως είναι φυσικό, για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας. Τα επόμενα στάδια είναι να γίνει κανονικά νεκροψία - νεκροτομή και να εξεταστούν μάρτυρες ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να βρουν τη μητέρα.

Το χρονικό

Το έμβρυο εντόπισε νωρίτερα τη Δευτέρα υπάλληλος εταιρείας αποφράξεων, που είχε κληθεί να καθαρίσει το σύστημα αποχέτευσης, αλλά κατά τη διάρκεια της εργασίας του εντόπισε τη σορό ενός εμβρύου που είχε και τον ομφάλιο λώρο.

Ο εργαζόμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ενημέρωσε τους υπευθύνους της ΜΚΟ που στεγάζεται στο κτίριο, οι οποίοι του είπαν πως θα τοποθετήσουν τη σορό σε κουτί.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα όσα κατήγγειλε.

έμβρυο