Ελλάδα|27.02.2024 11:23

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Με τεστ CAT οι εξετάσεις (Τι είναι;)

Newsroom

Με πιλότο τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ για τους διοικητές των νοσοκομείων το ΑΣΕΠ προχωράει στην εποχή των προσαρμοστικών τεστ (Computerized Adaptive Testing - CAT) που θα περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και / ή άλλου είδους κλειστού τύπου ερωτήσεων.

Έρχεται ο 2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με τεστ CAT

Τα προσαρμοστικά τεστ (Computerized Adaptive Testing - CAT)) τα ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ της goLearn εδώ αποτελούν μια δοκιμασμένη μέθοδο δημιουργίας δοκιμασιών αξιολόγησης και αξιοποιούνται διεθνώς επί δεκαετίες σε φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για σκοπούς επιλογής υποψηφίων.

Η μέθοδος CAT υιοθετεί μία σύγχρονη μεθοδολογία ηλεκτρονικής εξέτασης για την αξιολόγηση δεξιοτήτων, η οποία βασίζεται σε μαθηματικά μοντέλα και προσαρμόζει, σε πραγματικό χρόνο, το επίπεδο δυσκολίας των ερωτήσεων στην επίδοση του υποψήφιου. 

Οι ερωτήσεις των τεστ CAT δεν είναι βαθμολογικά ισοδύναμες. Η δοκιμασία ξεκινά με την εμφάνιση σε όλους τους υποψήφιους μιας μέτριου βαθμού δυσκολίας ερώτησης.

Εάν ο υποψήφιος απαντήσει σωστά στην ερώτηση αυτή, τότε η επόμενη ερώτηση που θα κληθεί να απαντήσει θα είναι μια μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας ερώτηση, ενώ εάν απαντήσει λανθασμένα στην πρώτη ερώτηση, τότε η επόμενη ερώτηση που θα κληθεί να απαντήσει θα είναι μια μικρότερου βαθμού δυσκολίας ερώτηση. Αυτή η ροή/διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να ολοκληρωθεί το σύνολο των ερωτήσεων, που περιλαμβάνει η εκάστοτε δοκιμασία.

Ασκήσεις, ερωτήσεις - απαντήσεις και θέματα σε Επαγωγικό - Παραγωγικό Συλλογισμό στην goLearn

Ξεκινήστε στις 26 Φεβρουαρίου την κορυφαία εξ αποστάσεως και ασύγχρονη προετοιμασία στην Ελλάδα για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Πρόκειται για τον Φροντιστηριακό Οργανισμό που είχε τις περισσότερες επιτυχίες σε όλη την Ελλάδα στον 1ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Αποκτήστε όλη την ύλη εδώ

Διαχείριση εργασιακών σεναρίων ανέβηκαν πανελλαδικά στην goLearn

Τα εργασιακά σενάρια ανέβηκαν στην goLearn και πλαισιώνουν την ασύγχρονη προετοιμασία που παίρνουν οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι στην Ελλάδα για να διορισθούν μέσω του Διαγωνισμού

Ο πρώτος των πρώτων στην goLearn (ανάμεσα σε 77.000 υποψήφιους)

Ο πρώτος των πρώτων προετοιμάστηκε στην goLearn για τον 1ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Πηγή: Proson.gr

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:

Το πιο εύκολο Proficiency - Lower στην Ελλάδα με 97% επιτυχίας | Proson

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

υποψήφιοιΑΣΕΠτεστειδήσεις τώρα