Ελλάδα|01.03.2024 09:55

Αγία Βαρβάρα: Σήμερα η κηδεία του γιατρού - Η κυνική απολογία του δράστη

Newsroom

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 69χρονος που δολοφόνησε τον γαμπρό του, όπως και η σύζυγός του μετά τις απολογίες τους, έξι ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα.

Σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του άτυχου 57χρονου γιατρού που σκοτώθηκε στην αυλή του σπιτιού του, μπροστά στα μάτια της κόρης του.

Τι αναφέρει η πεθερά του θύματος

Από την πλευρά της, η πεθερά του γιατρού δίνει μια διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν στην Αγία Βαρβάρα. Αναφέρει πως δεν είχε καμία εμπλοκή στη δολοφονία και το επόμενο διάστημα οι συνήγοροί της θα καταθέσουν προσφυγή καρά της προσωρινής κράτησης. Επίσης πρόσθεσε ανέφερε πως ο 57χρονος γιατρός ήταν «Χίτλερ» και αν δεν τον σκότωνε ο σύζυγός της θα το έκανε ο εγγονός της.

«Συγγνώμη από τα εγγόνια μου»

Ο 69χρονος δράστης κατά την απολογία του, περιέγραψε με λεπτομέρεια στον δικαστικό λειτουργό τι συνέβη τη μοιραία εκείνη ημέρα ενώ παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τα εγγόνια του.

«Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε "θα σε αφανίσω,, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος." Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία», ισχυρίστηκε ο 69χρονος στην απολογία του σύμφωνα με το STAR. «Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου που τους στέρησα τον πατέρα τους. Αν γυρνούσα το χρόνο δεν θα το έκανα», είπε χαρακτηριστικά.

ειδήσειςΑγία Βαρβάραειδήσεις τώραδολοφονίεςαπολογίαδολοφονία