Ελλάδα|03.03.2024 22:01

Ερμού: Βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης με μαχαίρι στην 22χρονη - «Είναι σφάξιμο»

Newsroom

Σοκάρει βίντεο από την επίθεση που δέχθηκε νεαρή γυναίκα στην Ερμού από άγνωστο άνδρα, το μεσημέρι της Παρασκευής 1η Μαρτίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13:30 στη συμβολή των οδών Ερμού 37 και Φωκίωνος. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν 24 εκατοστά με 13 εκατοστά λεπίδα.

Σε βίντεο - ντοκουμέντο που παρουσιάζει το OPEN λίγα λεπτά μετά την επίθεση φαίνεται ο δράστης να κρατά το μαχαίρι μετά την επίθεση και τον κόσμο να φωνάζει στον δρόμο.

«Έχει φοβηθεί η κόρη μου»

Ο πατέρας της κοπέλας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του OPEN και εμφανώς αναστατωμένος αναφέρθηκε στον φόβο που εξακολουθεί να αισθάνεται η κοπέλα, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

«Ήταν από πίσω στην πλάτη, αλλά η δεύτερη μαχαιριά πήγε στον πνεύμονα και στο διάφραγμα. Από ότι μας είπανε οι γιατροί, ένα χιλιοστό και θα έφτανε στην καρδιά το μαχαίρι» ανέφερε ο πατέρας της 22χρονης και πρόσθεσε: «Το παιδί μου έχει επικοινωνία, αλλά κουράζεται. Έχει πάθει φοβία».

«Είναι σφάξιμο»

Σε σοκαριστική κατάσταση παραμένουν οι συγγενείς της κοπέλας με τον ξάδελφο της 22χρονης να εκφράζει την οργή του για την επίθεση του Ιρακινού δράστη.

«Δεν ήταν απλά ένα χτύπημα, ο άνθρωπος έβαλε το μαχαίρι και το έστριψε προς τα κάτω. Είναι σφάξιμο. Ο άνθρωπος αυτός ήρθε από τη Γερμανία, πέρασε από τη Σερβία σε μια ημέρα και μαχαίρωσε» τόνισε στο OPEN.

Ο Ιρακινός δράστης ήρθε στην Ελλάδα μια μέρα πριν την επίθεση, με γερμανικό διαβατήριο. Εξετάζεται αν έχει ψυχολογικά προβλήματα ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε την κοπέλα επειδή είναι πράκτορας και τον παρακολουθούσε.

επίθεση με μαχαίριΕυαγγελισμόςεπίθεσηειδήσειςΣύνταγμαειδήσεις τώρα