Ελλάδα|04.03.2024 21:44

Άργος: «Μου είπε θα χύσεις αίμα», λέει η 32χρονη που ο σύζυγός της την χτύπησε με σίδερο και της έριξε χλωρίνη

Newsroom

Συγκλονίζει το περιστατικό άγριας ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στο Άργος, όπου 34χρονος άνδρας χτύπησε με σίδηρο τη σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη προκαλώντας της επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Η 32χρονη περιέγραψε στο STAR τα όσα βίωσε καταγγέλλοντας ότι την είχε απειλήσει να την πετάξει από τον Ισθμό.

«Μου είπε θα χύσεις αίμα»

«Μου είχε βάλει τη λωρίδα του παντελονιού στο λαιμό μου, και δύο φορές μού είπε θα σε σκοτώσω, θα σε πνίξω. Πήρε το σίδερο, που σιδερώνουμε, και μου το κοπάνησε στο πρόσωπό μου» είπε η 32χρονη.

Και πρόσθεσε: «Το ψωμί το βούτηξε στο νερό, στη χλωρίνη και μου το έριξε στη μούρη και στη συνέχεια έπλυνε το πρόσωπό μου στη βρύση, για να μην πάθω εγκαύματα».

«Μου λέει, σήκω προχώρα στο μπάνιο, αυτό το μπάνιο θα το θύμασαι μία ζωή και εκεί θα χύσεις αίμα» συνέχισε για τα όσα έγιναν στο σπίτι στο Άργος.

«Μου έβαλε το κεφάλι στην τουαλέτα»

«Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά, ό,τι είχα μέσα στο μπάνιο, χλωρίνη, είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του, δύο μαξιλαροθήκες, τη μία την έβαλε στην τουαλέτα και μου την έβαλε μέσα στο στόμα, μου έβαλε και το δικό μου κεφάλι στην τουαλέτα» περιέγραψε.

«Μετά έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό μου και με έπνιγε και μου είχε βάλει και το μαχαίρι στο λαιμό. Μου τράβαγε τα μαλλιά, με κοπάναγε στον καθρέφτη, μου λέει κοίτα το πρόσωπό σου τώρα, ποιος θα σε πάρει» τόνισε, συγκλονίζοντας για την αγριότητα του περιστατικού.

Θύμα επαναλαμβανόμενων ξυλοδαρμών η 32χρονη

Ο δράστης είχε ιστορικό καταχρηστικής συμπεριφοράς προς τη 32χρονη σύζυγό του. Η γυναίκα είχε υποστεί στο παρελθόν πολλές φορές βάναυσο ξυλοδαρμό και εξευτελιστική μεταχείριση από τον συλληφθέντα πλέον άνδρα. Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως την είχε απειλήσει να την σκοτώσει: «Με είχε πάει στον Ισθμό πριν από δύο εβδομάδες και ήθελε να με πετάξει» αποκάλυψε.

«Άρχισε πάλι τα ίδια στο αμάξι, ότι της το έκανα για καλό, για να της δώσω ένα μάθημα, για τιμωρία, εγώ την αγαπάω. Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην πλησιάσει ούτε εμένα, ούτε τα παιδιά μου» κατέληξε. Ο 32χρονος θα οδηγηθεί αύριο, Τρίτη, στον ανακριτή.

Άργοςειδήσεις τώραενδοοικογενειακή βίαγυναικοκτονία