Ελλάδα|05.03.2024 13:31

Ερμού: Προφυλακιστέος ο 42χρονος που μαχαίρωσε την 22χρονη

Newsroom

Τον δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο 42χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη στην Ερμού.

Ο κατηγορούμενος πέρασε το πρωί της Τρίτης (5/3) το κατώφλι του ανακριτή και για περισσότερο από τρεις ώρες απολογήθηκε για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της απολογίας του.

Θα μεταχθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 42χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πλέον θα μεταχθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης αρχικά είχε υποστηρίξει πως τραυμάτισε με μαχαίρι την άτυχη κοπέλα επειδή θεώρησε πως είναι πράκτορας και τον ακολουθεί. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια αρκετών πολιτών οι οποίοι τον έβλεπαν να στέκεται πάνω από την τραυματισμένη κοπέλα κρατώντας ένα μαχαίρι.

Βγαίνει από την εντατική η 22χρονη

«Είναι καλύτερα, πολύ καλύτερα από ό,τι ήταν χθες. Δεν μπορεί να κοιμηθεί», επεσήμανε ο πατέρας της κοπέλας και πρόσθεσε «από τα λεγόμενα της αστυνομίας, έβαλε το μαχαίρι μέσα και το έστριψε. Τρύπησε ο πνεύμονας, έκανε χειρουργείο στον θώρακα. Δεν έχω ακόμα πλήρη ενημέρωση. Μίλησα με τον γιατρό, μου είπε σταθερά και αργά, αυτό μόνο» λέει ο πατέρας της 22χρονης.

ειδήσειςειδήσεις τώραΕρμούεπίθεση