Ελλάδα|08.03.2024 09:15

Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Newsroom

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν και σήμερα οι οδηγοί καθώς αυξημένη είναι η κίνηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου.

Ειδικότερα το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό, όπου ένα όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης, στο ύψος της Ιεράς Οδού, στο ρεύμα προς Λαμία με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να πηγαίνουμε σημειωτόν. 

Παράλληλα, κίνηση παρατηρείται από το ύψος της Λυκόβρυσης μέχρι το Μαρούσι, όπως και σε τμήματα της λεωφόρου Κηφισίας.

Την ίδια ώρα προβλήματα εντοπίζονται και στην Αττική Οδό. Καθυστερήσεις 20΄-25' υπάρχουν στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας, 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία, 10'-15' στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Πλακεντίας έως Κηφισίας και 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.

Δείτε live την κίνηση εδώ

Απροσπέλαστο το κέντρο λόγω συγκεντρώσεων

Την ίδια ώρα, απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας από τις 11:00 έως και τις απογευματινές - βραδινές ώρες καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- σε οδούς:

  • περιμετρικά των Προπυλαίων
  • της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.)
  • της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας)
  • καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.

κίνησηΑττική ΟδόςΚηφισόςειδήσεις τώρακίνηση στους δρόμους