Ελλάδα|08.03.2024 23:11

Λάρισα: Τι καταγγέλλει η μητέρα ανήλικης για τη συμπεριφορά του γιατρού

Newsroom

Ο 47χρονος γιατρός από τη Λάρισα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 3,5 ετών κόρητου αρνείται κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι είναι κατασκευασμένες από το περιβάλλον της πρώην συζύγου του. 

Ωστόσο από την πλευρά της η πρώην σύζυγος αναφέρει πως υπάρχουν πολλά δικαστήρια για ενδοοικογενειακή βία, καθώς επίσης και ότι είχε απευθυνθεί σε εισαγγελέα χωρίς να της δώσει κάποιος σημασία.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες»

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Δεν θα πείραζα ποτέ την κόρη μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως το μοναδικό μου μέλημα ήταν πάντα το παιδί, από τη στιγμή της γέννησης του. Αγαπώ το παιδί μου όσο τίποτα άλλο στον κόσμο και έχω οδηγηθεί σε έναν αγώνα, ώστε να αποδείξω πως το παιδί μου πρέπει να απομακρυνθεί από το περιβάλλον της μητέρας του, καθώς μόνο προβλήματα και σκοταδισμό προσφέρει σε αυτό το αθώο πλάσμα», δήλωσε, μιλώντας στο MEGA, o 47χρονος γιατρός από τις φυλακές των Γρεβενών, όπου έχει προφυλακιστεί. 

«Όλα όσα αναφέρονται από το συγγενικό περιβάλλον της πρώην συζύγου μου είναι μυθεύματα και βρήκαν πάτημα, ώστε να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες και ξεφύγουν της δικαιοσύνης. Επαναλαμβάνω πως κρατούμαι αδίκως και αναμένω με υπομονή τις εκθέσεις των ειδικών και τα αποτελέσματα του ελέγχου βιολογικού υλικού. Πιστεύω πως σύντομα θα αποδειχθεί η αθωότητά μου και θα συνεχίσω τον αγώνα μου, ώστε να μπορέσει η κόρη μου να μεγαλώσει με αγάπη και ασφάλεια», κατέληξε. 

«Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του 47χρονου υποστήριξε ότι μόλις παρατήρησε την περίεργη συμπεριφορά του προς το παιδί επιχείρησε να τον εγκαταλείψει, αλλά την εμπόδισε.

«Έκανα 5  προσπάθειες να φύγω από το σπίτι από όταν ήρθε το παιδί μου στον κόσμο. Δεν μας άφηνε και πολλές φορές με χτυπούσε. Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει εάν φύγω. Με τη βοήθεια της μητέρας μου έφυγα από το σπίτι όπου και πάλι δεν σταμάτησε να είναι βίαιος μπροστά της», είπε αρχικά στο MEGA η μητέρα του 3,5 ετών κοριτσιού.

«Υπάρχουν πολλά δικαστήρια λόγω ενδοοικογενειακής βίας και είναι καταγεγραμμένες οι πράξεις που έχει κάνει στο παιδί. Πήγαινα στον εισαγγελέα και δεν μου έδινε κανείς σημασία. Υπάρχουν σε δικογραφίες και έχω αναφέρει τα πάντα. Η γνώμη μου περνούσε απαρατήρητη. Έκανα προσπάθειες να φύγω αλλά με αποτελούσε. Στο τμήμα όταν εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο το παιδί, δεν ήταν κανείς μπροστά. Πρέπει να έχω υπομονή και επιμονή για να σταθώ στο παιδί μου. Δεν τίθεται θέμα να έχω δασκαλέψει το παιδί, δεν θα το έκανα ποτέ», προσέθεσε.

γιατρόςπαιδίκακοποίησηΛάρισαειδήσεις τώρα