Τραγικό: Έχασε γιο και ανιψιό σε τροχαίο στο ίδιο σημείο με διαφορά 6 ετών
NewsroomΈνα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια οικογένεια που θρήνησε στην άσφαλτο, στο ίδιο μάλιστα σημείο δύο νέους, στην Κρήτη.
Τίμησαν την μνήμη τους με δύο λευκές πεταλούδες
Ο κ. Κώστας, μαζί με μέλη της οικογένειάς του και του Συλλόγου «SOS Τροχαία Εγκλήματα» ζωγράφισε στο επίμαχο σημείο της παραλιακής Ηρακλείου, δύο λευκές πεταλούδες για τον Γιώργο και τον Χάρη, τιμώντας την μνήμη τους.
Ο άνθρωπος έχασε τον 22χρονο γιο του, Χάρη σε τροχαίο. Ήταν συνοδηγός σε ΙΧ, πριν από 7 χρόνια σε δυστύχημα που έγινε στην παραλιακή. Και ο ανιψιός του, Γιώργος, τραυματίστηκε θανάσιμα στο ίδιο ακριβώς σημείο, σε κολώνα πάνω στη διαχωριστική νησίδα, ως συνοδηγός σε τροχαίο που σημειώθηκε πέρυσι τον Οκτώβριο.
Έκκληση για παρεμβάσεις και έργα από την πολιτεία
Η υπερβολική ταχύτητα σκοτώνει, τονίζουν, ωστόσο με την συμβολική αυτή κίνηση, τα μέλη του Συλλόγου που θέλουν να αναδείξουν ότι τα επαναλαμβανόμενα τροχαία δεν φαίνεται να αποτελούν συμπτώσεις, επισημαίνοντας ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να βάλουν στο μικροσκόπιο τις υποδομές και στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι απαιτούνται παρεμβάσεις τότε να τρέξουν τα αναγκαία έργα.
Στη μνήμη του Γιώργου και του Χάρη και όλων των θυμάτων που θυσιάζονται στους δρόμους της Κρήτης, ο Σύλλογος «SOS Τροχαία Εγκλήματα» περιμένουν να δουν πράξεις και όχι δηλώσεις, δάκρυα και ευχές, όπως αναφέρει το neakriti.gr.
- Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
- Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
- Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
- Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης