Ελλάδα|13.03.2024 16:28

Γιάννης Ξανθόπουλος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα - Τα πρώτα του λόγια

Newsroom

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος στο Μενίδι.

Στα πλάνα που παρουσιάζει ο Alpha, διακρίνεται από άλλη οπτική γωνία το αυτοκίνητο του τραγουδιστή να κάνει ελιγμό και να πέφτει πάνω στο λευκό όχημα με τους 2 19χρονους, προκαλώντας το τροχαίο δυστύχημα.

Σε αυτό φαίνεται και το αυτοκίνητο που πετάχτηκε μπροστά του και αναγκάστηκε να κάνει τον ελιγμό και όλα να συμβούν σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Με πόσα χιλιόμετρα έτρεχε ο τραγουδιστής

Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου δυστυχήματος, καθώς όπως ανέφερε ο Alpha, το όχημα του τραγουδιστή κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της λεωφόρου Δεκελείας, η οποία ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα, σε περιοχή όπου το όριο είναι τα 50.

Την εκτίμησε αυτή έκανε ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης στην εκπομπή TLIVE, καθώς ουσιαστικά ο τραγουδιστής τράκαρε… αφρενάριστος με το όχημα των δυο νεαρών.

Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Ξανθόπουλου

Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος έσπευσε και να βοηθήσει δήλωσε πως «άκουσα το θόρυβο και κινήθηκα προς το συμβάν. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά. Είδα τον τραγουδιστή να έχει συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Τα πρώτα λόγια που μου είπε ήταν «κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε», δήλωσε στον Alpha, ο άνθρωπος που έσπευσε μα βοηθήσει τα νεαρά παιδιά στο φριχτό δυστύχημα στο Μενίδι.

«Από το πρωί κλαίω», λέει ο πατέρας του τραγουδιστή

«Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω», είπε ο πατέρας του στον ΑΝΤ1 εμφανώς σοκαρισμένος.

«Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα!», είπε ο πατέρας του τραγουδιστή.

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7.15 και έφυγε 5.30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου. Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο! Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές ψάχνουν να βρουν τον οδηγό που παραβίασε το STOP, καθώς το δικό του όχημα προσπάθησε να αποφύγει ο Γιάννης Ξανθόπουλος και συγκρούστηκε με το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος και ακόμη ένα άτομο, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

ειδήσεις τώρατραγουδιστήςΜενίδιδυστύχημααυτοκίνητοτροχαίο δυστύχημα