Ελλάδα|14.03.2024 07:16

Ζωγράφου: Άγνωστοι πυρπόλησαν λεωφορεία, ΙΧ και μοτοσικλέτες

Newsroom

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα του Ζωγράφου, από αγνώστους που βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη και πυρπόλησαν με εύφλεκτο υλικό οχήματα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στις φλόγες τυλίχθηκαν πέντε σχολικά λεωφορεία, τρία ΙΧ αυτοκίνητα και τρεις μοτοσυκλέτες επί της οδού Ταξίλου.

Δείτε βίντεο

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα όπου κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κατασβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί και σε παρακείμενα οχήματα.

«Κάηκαν 20 οχήματα»

«Έχουν καεί περίπου 20 οχήματα», τόνισε μιλώντας στο OPEN και στην «Ώρα Ελλάδος», ο Παναγιώτης, κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας στην εμπρηστική επίθεση. 

«Περίπου στις 3.00 είδα λάμψη από το παράθυρο και βγήκα και είδα να έχουν ρίξει εύφλεκτο υλικό σε οχήματα της σχολής και να καίγονται οι μπροστινές ρόδες. Κατέβηκα αμέσως να σώσω τις μηχανές μου, δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Για να σώσω την πολυκατοικία μπήκα μέσα και ανέβηκα τις τέντες», επεσήμανε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι είχε πρόσφατα σημειωθεί αντίστοιχο περιστατικό στην Πανεπιστημιούπολη. 

εμπρηστική επίθεσηειδήσεις τώραΖωγράφουΠανεπιστημιούπολη