Δημοτικές εκλογές: Ο Κοσκωτάς απέναντι στον Μαρινάκη στον Πειραιά
NewsroomΟ Σταύρος Κοσκωτάς, αδερφός του πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Γιώργου Κοσκωτά, αναμένεται να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Σε τάξη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Νιζάμη.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερη επιλογή αφού ο Σταύρος Κοσκωτάς είχε διοικητικό πόστο στον Ολυμπιακού καθώς είχε διατελέσει πρόεδρος. Θυμίζουμε ότι θέση προέδρου έχει στον Ολυμπιακό και ο νυν δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, με τον συνδυασμό του οποίου θα είναι και πάλι υποψήφιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η υποψηφιότητα του Σταύρου Κοσκωτά επιβεβαιώθηκε μέσω των social media του Κωνσταντίνου Νιζάμη. Μάλιστα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μίλησε στην ιστοσελίδα koinoniki.gr και εξήγησε τους λογους για τους οποίους κατεβαίνει υποψήφιος.
Πηγή: sdna.gr
- Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι συλληφθέντες για την επίθεση στη Marfin
- ΑΤ Ομονοίας: «Χάδι» οι ποινές στους δύο αστυνομικούς για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης
- Παράταση έως τις 24 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις
- Φρίκη στο Τέξας: Σκότωσε την 11 μηνών κόρη τους, μαχαίρωσε τη 2χρονη αδερφή της και πυροβόλησε τη συζυγό του