Ελλάδα|17.03.2024 19:46

Οι γιατροί μου είπαν «αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει» - Συγκλονίζει ο μάγειρας που δέχθηκε μαχαιριά για κοντοσούβλι

Newsroom

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μαχαίρωμα του μάγειρα στο ουζερί της Θεσσαλονίκης από πελάτη ο οποίος θεώρησε ότι το κοντοσούβλι που του προσέφερε το κατάστημα δεν ήταν φρέσκο.

Να τιμωρηθεί, δεν είναι άνθρωπος

Ο μάγειρας ο οποίος δέχθηκε την επίθεση που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή μίλησε στο Mega και έδωσε νέες λεπτομέρειες για το σοκαριστικό συμβάν ενώ ζήτησε την τιμωρία του δράστη. «Να τιμωρηθεί, δεν θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα. Ότι και να μου προσφέρει δε μπορώ, δεν μπορώ να τον βλέπω γατί δεν είναι άνθρωπος», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το ψυχολογικό αλλά και σωματικό τραύμα που του επέφερε η επίθεση.

«Όλη νύχτα δεν κοιμάμαι, με παίρνει ο ύπνος μετά τις 7 το πρωί με τις καμπάνες που λέμε μέχρι 9-10, μέχρι εκεί κοιμάμαι. Παραπάνω όχι, γιατί θα έχω πόνο πάλι», ανέφερε.

Ρώτησε αν είναι σημερινό το πιάτο και μου έβρισε τη μάνα

Περιγράφοντας το περιστατικό ο άτυχος μάγειρας σημείωσε: «Με φωνάζει και μου λέει “θέλω να φάω κάτι ελαφρύ”. Του λέω “ελαφρύ έχω κοτόσουπα, πρασόρυζο”. Μετά μου λέει ‘’όχι, από αυτά κανένα ελαφρύ κρέας’’. Αν πάμε στο κρέας, έχω της ημέρας κοκορέτσι, έχω κοντοσούβλι. Μου λέει ‘’βάλε μου ένα κοντοσούβλι, και ένα κεφαλοτύρι σαγανάκι και μία πατάτες τηγανιτές. Το κοντοσούβλι το σερβίρω με πιλάφι».

«Ακούω από την κουζίνα να φωνάζει εμένα. Βγαίνω και μου λέει ‘’θα μου πεις το κοντοσούβλι είναι σημερινό ή παλιό;’’ Λέω είναι σημερινό, χθεσινό δεν έχω. Αρχίζει να μου βρίζει την μάνα, αγριεύεται και λέω ‘’στοπ’’. Είμαι 65 χρονών , επαγγελματίας και δεν θα βρίζεις τη μάνα μου», είπε στο Mega.

Η σοκαριστική αποκάλυψη των γιατρών

Στη συνέχεια ο μάγειρας αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε και στην σοκαριστική αποκάλυψη που του έκαναν οι γιατροί.

«Αγριεύει, σηκώνεται, αρπάζει το πιρούνι και έρχεται προς το μέρος μου. Αυτός είχε αρπάξει και το μαχαίρι και με κάρφωσε στη κοιλιά. Αυτός είχε παρκάρει το μηχανάκι μπροστά από το μαγαζί και έφυγε… έβριζε. Οι γιατροί μου είπαν ‘’αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

μάγειραςεπίθεσημαχαίριΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρα