Ελλάδα|19.03.2024 18:28

Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ η στιγμή που ο 55χρονος επιτίθεται στον μάγειρα για το κοντοσούβλι

Newsroom

Καρέ καρέ καταγράφεται η στιγμή που ο 55χρονος στη Θεσσαλονίκη επιτίθεται με μαχαίρι στον 65χρονο μάγειρα, κατηγορώντας τον ότι του σέρβιρε μπαγιάτικο «κοντοσούβλι».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 55χρονος προσεγγίζει απειλητικά τον μάγειρα. Άλλοι που βρίσκονται στο κατάστημα παρεμβαίνουν, προσπαθώντας να τον απομακρύνουν. Τελικά, τον χτυπάει και στη συνέχεια κατευθύνεται χαλαρός στην έξοδο.

Στην απολογία του ο 55χρονος, που είναι προφυλακισμένος δήλωσε  μετανιωμένος και υποστήριξε ότι την ημέρα του περιστατικού ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Κάτι είχε πάρει, πολύ βαρύ, δεν ήταν αλκοόλ»

«Τον ξέρω εδώ και 5 χρόνια. Κάτι είχε πάρει, πολύ βαρύ, δεν ήταν αλκοόλ. Είχε ξεφύγει», δήλωσε ο μάγειρας, που πλέον  έχει αναρρώσει, στο MEGA.

Ο 65χρονος περιέγραψε τον διάλογο που προηγήθηκε πριν του επιτεθεί: «Μου λέει το κοντοσούβλι σημερινό είναι; Γιατί δεν το βλέπω’’. Επιμένω ‘’είναι φρέσκο’’, διότι εγώ δεν σερβίρω τέτοια πράγματα, με την γαρνιτούρα με τα πάντα. Στρώνω κιόλας, τα σερβίρω, του λέμε ‘’καλή όρεξη’’. Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μάνα μου. ‘’Μην μου λες ψέματα’’», είπε χαρακτηριστικά. 

«Άρχισε να μου βρίζει τη μάνα»

«Μου λέει ‘’είχαν παλιό, δεν είναι σημερινό’’. ‘’Φίλε δεν σερβίρω χθεσινό’’ είπα. Μου το δίνει το πιάτο, το ακυρώνω αυτό, τρώει πατάτες, τρώει και το κεφαλοτύρι, και λέω ‘’κοίταξε να δεις, την μάνα μου δεν μπορείς να την βρίζεις, να σταματήσουν λίγο αυτά τα πράγματα γιατί είμαι 65 ετών και εσύ είσαι 53 με 55, να σέβεσαι. Εδώ είναι μαγαζί και δεν θέλω να με προσβάλλεις γιατί σε ακούν και άλλοι», συμπλήρωσε. 

Στο σημείο αυτό 55χρονος βγήκε εκτός εαυτού και αφού επιχείρησε να του επιτεθεί με πιρούνι έπιασε το μαχαίρι. «Σηκώνεται αυτός, παίρνει το πιρούνι και σηκώνεται να μου καρφώσει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το χέρι. Με το άλλο χέρι, το δεξί, πιάνει το μαχαίρι και χτυπάει την κοιλιά, δεξιά».

Στο ουζερί στην περιοχή της Μενεμένης επικράτησε αναστάτωση, με τους υπεύθυνους να ειδοποιούν ασθενοφόρο. Πάνω στη γενικότερη σύγχυση ο δράστης κατάφερε να διαφύγει. Ο 65χρονος μάγειρας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος σε νοσοκομείο και οι γιατροί τον οδήγησαν στο χειρουργείο. «Εγώ νόμιζα με χτύπησε με το πιρούνι, δεν το πήρα, βγαίνω έξω, να του πω αυτό και σηκώνω τη στολή μου  και βλέπω αίμα έφευγε και λες ‘’πώς γίνεται; Το πιρούνι έχει τέτοια κομμάτια;’’. Πάω στο τραπέζι και βλέπουμε αίματα στο μαχαίρι, πλάκωσε μία, έκατσα 2-3 λεπτά, γύριζε, έφυγα από την πόρτα, ανεβαίνει στο μηχανάκι και έφυγε».

Θεσσαλονίκηειδήσεις τώραεπίθεση με μαχαίριμάγειραςμαχαίρι