Ελλάδα|20.03.2024 21:40

Γιάννης Ξανθόπουλος: Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος του τραγουδιστή για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου

Newsroom

Για την πιθανότητα να έχει εμφανιστεί κάποιος άλλος και όχι αυτό που οδηγούσε το μοιραίο βράδυ του τραγικού δυστυχήματος, στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, και κατά τ' οποίο ένας 19χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, μίλησε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Παναγιώτης Mπαλακτάρης.

«Υπάρχουν αμφιβολίες ότι οδηγούσε ο συγκεκριμένος που εμφανίστηκε» 

Ειδικότερα, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε «υπάρχει ένα δεδομένο ότι κάποιος οδηγός παραβίασε ένα STOP. Η καταγγελία αφορά το γεγονός ότι ο παραβάτης οδηγός του STOP, ενώ είδε ότι υπήρχε σύγκρουση, είδε ότι υπήρξαν τραυματίες, προτίμησε να εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος. Εξαφανίστηκε για αρκετές μέρες και όταν πλέον εμφανίστηκε στις αστυνομικές Αρχές κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ήταν εκείνος, ο οποίος οδηγούσε εκείνο το ξημέρωμα το συγκεκριμένο όχημα και όχι κάποιος άλλος, που ο κύριος που εμφανίστηκε έρχεται να καλύψει».

Όπως είπε στη συνέχεια, «θεωρώ ότι υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι οδηγούσε ο συγκεκριμένος που εμφανίστηκε κι όχι άλλος. Τις αμφιβολίες αυτές τις εδράζω στο γεγονός ότι αν ήταν ο ίδιος προφανώς θα είχε καλέσει τουλάχιστον ασθενοφόρο, ακόμη κι αν βρισκόταν σε κατάσταση ταραχής, και με βεβαιότητα και πάλι λέω ότι δεν θα είχε εγκαταλείψει το πεδίο της σύγκρουσης». Τόνισε, δε, ότι εκτός από την Αστυνομία, «θα ψάξουμε και εμείς αυτό το ενδεχόμενο».

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι ο τραγουδιστής δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τον οδηγό του τρίτου οχήματος, που ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα. Ανέφερε, όμως, ότι υπάρχουν άλλοι οδηγοί που ήταν πίσω από τα εμπλεκόμενα οχήματα και μπορεί να βοηθήσουν.

«Λυπάμαι πολύ»

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος ήταν συγκλονισμένος όλες αυτές τις ημέρες και το μεσημέρι της Τετάρτης (20/3) έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη» έγραψε.

 

Πώς έγινε η μοιραία σύγκρουση

Οι πληροφορίες της εκπομπής T Live αναφέρουν πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος φέρεται να οδηγούσε με ταχύτητα και να μπήκε για λίγο στο αντίθετο ρεύμα. Την στιγμή εκείνη, το όχημα που οδηγούσε ο 19χρονος φέρεται να παραβίασε το STOP, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να συγκρουστούν.

τραγουδιστήςτροχαίοειδήσεις τώρατροχαίο δυστύχημα