Ελλάδα|20.03.2024 23:07

Αμφιλοχία: 9χρονη τραυματίστηκε σοβαρά σε παιδική χαρά

Newsroom

Ένα σοβαρό περιστατικό τραυματισμού συνέβη σε παιδική χαρά στην Αμφιλοχία, όταν ένα 9χρονο κορίτσι έκοψε το αυτί του σε ελαττωματικό παιχνίδι.

Το αυτή της 9χρονης σχεδόν αποκολλήθηκε και χρειάστηκαν 20 ράμματα για να σωθεί. Ευτυχώς, πλέον αναρρώνει. 

Τι καταγγέλλει η μητέρα

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η παιδική χαρά δεν είχε λειτουργήσει. Από τη μεριά της η μητέρα λέει ότι δεν υπήρχε πινακίδα.

Ειδικότερα όπως είπε στο MEGA, o Τορουνίδης Αθανάσιος, δήμαρχος Αμφιλοχίας, η παιδική χαρά κατασκευάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, δεν λειτούργησε ποτέ γιατί δεν διέθετε ράμπα εισόδου για άτομα με αναπηρία. Μια πλαστικοποιημένη επιγραφή προειδοποιούσε, ότι απαγορεύεται η χρήση της λόγω έργων.

«Υπήρχε και σήμανση και ήταν κλειδωμένες οι πόρτες, τώρα εάν κάποιος αφαίρεσε κάποια στιγμή και δεν έπεσε στην αντίληψή μας μια αλυσίδα ή ένα λουκέτο αυτό μπορώ δεν το ξέρω. Υπήρχε η σήμανση αν κάποιος την αφαίρεσε αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω» είπε.

Από τη μεριά της η μητέρα λέει ότι δεν υπήρχε πινακίδα.

«Δεν είχε καμία πινακίδα ή κάτι που να λέει απαγορεύεται η χρήση της ή οτιδήποτε. Την σήμανση την έβαλαν χθες το βράδυ, αφού κάναμε εμείς κάποια παράπονα. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, δεν υπήρχαν λουκέτα, μπορεί, μας είπαν ότι ήταν παραβιασμένα αλλά και πάλι… Και την ώρα που πήγε το δικό μου το παιδί ήταν και άλλοι γονείς με τα παιδιά τους εκεί πέρα, οπότε…», λέει η μητέρα της 9χρονης.

Σημειώνεται ότι μετά το περιστατικό η δημοτική αρχή επισπεύδει τις εργασίες στην παιδική χαρά.

τραυματισμόςειδήσεις τώραΑμφιλοχίαπαιδική χαρά