Σοκ στην Ηλεία: 28χρονος αυτοκτόνησε δίπλα στον τάφο του πατέρα του
NewsroomΝεκρός εντοπίστηκε, το πρωί της Πέμπτης (21/03) 28χρονος στο κοιμητήριο του χωριού Χάβαρι στην Ήλιδα.
Εντοπίστηκε δίπλα στον τάφο του πατέρα του
Ο άνδρας, μάλιστα, εντοπίστηκε σε απόσταση 10 μέτρων από τον τάφο του πατέρα του ενώ, από τα πρώτα στοιχεία, προκύπτει ότι έδωσε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 28χρονος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα. Επισκέφθηκε την Τετάρτη (20/03) το χωριό, προκειμένου να τη μητέρα και τον αδερφό του. Ο πατέρας της οικογένειας είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. Ο ίδιος έφυγε από το σπίτι του το απόγευμα και, αργά το βράδυ, οι δικοί του είχαν ανησυχήσει και άρχισαν να τον αναζητούν.
Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα όπου να αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη του.
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους