Ελλάδα|21.03.2024 19:30
Συγκλονίζει το εργατικό δυστύχημα στην Κοζάνη: Μόλις είχε γίνει πατέρας ο 40χρονος
NewsroomΘλίψη προκάλεσε στην Κοζάνη ο θάνατος του 40χρονου το πρωί της Πέμπτης (21/3) όταν εγκλωβίστηκε σε «σπαστήρα», κατά την κατασκευή χαλικόδρομου για το αιολικό πάρκο που κατασκευάζεται στην περιοχή του Βερμίου.
Σύμφωνα με το Kozanimedia, ο άτυχος άντρας, που φέρεται να έπεσε μέσα σε «σπαστήρα», διέμενε στην Κοζάνη και είχε καταγωγή από το Παλαιόκαστρο Βοϊου, ενώ η σύζυγός του είναι από τη Σιάτιστα και μόλις πριν από μερικές εβδομάδες έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό αυτό εργατικό δυστύχημα.
Διαβάστε ακόμη
- «Δεν έχουμε συνεργασία με κάποιον κ. Καμπούρη»: Οι διάλογοι-φωτιά και η επίσκεψη στο καζίνο πριν τη σύλληψη
- Καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης: Θα προχωρήσει με βάση τον σχεδιασμό, λέει η κυβέρνηση - Πώς βλέπει τις δηλώσεις Ρούμπιο
- Αποτροπιασμός στην Ηλεία: Πυροβόλησαν στο πρόσωπο αδέσποτο σκύλο - Θα γίνει ευθανασία, αγωνία για δεύτερο ζώο
- Ο Καρβέλας καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Βίσση: Της απαγορεύει να λέει τα εκατοντάδες τραγούδια του