Εφιάλτης για έγκυο τραγουδίστρια: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της
NewsroomΕφιαλτικές στιγμές στα χέρια του κακοποιητή συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία του άγριου ξυλοδαρμού εγκύου, έζησε Ελληνίδα τραγουδίστρια.
Η τραγουδίστρια, η οποία έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε γνωστό μουσικό τηλεοπτικό show και πλέον ζει στην Αμερική, πέρασε έναν εφιάλτη στα χέρια του συζύγου της την Καθαρά Δευτέρα.
Τις επόμενες μέρες η δίκη του
Μόλις πριν ένα μήνα το ζευγάρι, ανήρτησε φωτογραφίες όπου εμφανίζονταν ευτυχισμένοι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και είμαστε ασταμάτητοι μαζί».
Ωστόσο, μερικές ημέρες αργότερα έθεσε σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή της συζύγου του αλλά και του αγέννητου παιδιού τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο σερίφης της Κομητείας Πινέλας στη Φλόριντα, οι Αμερικανοί αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα τη Δευτέρα (18/3) στο Τάρπον Σπρινγκς, κοντά στην Τάμπα. Οι 46χρονος οδηγήθηκε στο κρατητήριο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακούργημα. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη, έναντι εγγύησης ύψους 9.150 δολαρίων.
- Φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό: Το γνώριμο φαινόμενο επέστρεψε - Τι το προκαλεί και πότε θα υποχωρήσει
- Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 85χρονο αδελφό του
- Ιστορική ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες που θα υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό
- Θρίλερ στη Γαλλία: Συναγερμός για την 11χρονη Lyhanna - Εντοπίστηκε σορός κοντά στο σημείο εξαφάνισής της