Ελλάδα|22.03.2024 19:40

Θεσσαλονίκη: Οδηγός επιτέθηκε σε αστυνομικό επειδή του έκοψε κλήση για διπλοπαρκάρισμα

Newsroom

Σε ποινή φυλάκισης 9,5 μηνών με τη τριετή αναστολή καταδικάστηκε ένας 30χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικό, επειδή του «έκοψε» κλήση για παράνομη στάθμευση στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 30χρονος κρίθηκε ένοχος για εξύβριση, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών (κατείχε μικροποσότητα χασίς) από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που δίκασε την υπόθεση.

Πως εκτυλίχθηκε το περιστατικό

Ο 30χρονος είχε «διπλοπαρκάρει» το αυτοκίνητό του για να αγοράσει καφέ. Στη συνέχεια και ενώ έβγαινε από το μαγαζί διαπίστωσε τη βεβαίωση της παράβασης και την αφαίρεση της πινακίδας κυκλοφορίας τού οχήματος.

«Έβγαλε ένα πακέτο κλήσεις από το αμάξι, άφησε τον καφέ, μου πήρε την πινακίδα και πήγε να φύγει. Του είπα “σταματά ξεπέρασες τα όρια”. Μόλις τον έπιασα έπεσε κάτω, σηκώθηκε, πήγε να φύγει και μου έδωσε μια μπουνιά με την πινακίδα στα χέρια» ανέφερε αρχικά ο αστυνομικός και συνέχισε: «Άρχισε να φωνάζει, να βρίζει, να με σκουντάει, δε μπορούσα ούτε συνδρομή να καλέσω, ήταν σε κακή κατάσταση».

οδηγόςειδήσεις τώραειδήσειςκλήσηΘεσσαλονίκηφυλάκισηαστυνομικός