Ελλάδα|22.03.2024 22:11

Γλυφάδα: Ο άνθρωπος «κλειδί» με τον οποίο μίλησε ο Αιγύπτιος πριν το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρία

Newsroom

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στην υπόθεση του μακελειού στη Γλυφάδα, προκειμένου να γίνει γνωστό το κίνητρο του άνδρα που σκότωσε τρία άτομα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε, είναι ότι το πρωί της ημέρας του μακελειού, ο Αιγύπτιος δράστης και αυτόχειρας, τηλεφώνησε σε υπάλληλο της ναυτιλιακής εταιρείας και είχε πει ότι θα πάει στην εταιρεία ώστε να τους αφήσει κάποια δώρα και άλλα πράγματα που έφερε από το νησί.

Ο άνθρωπος που μίλησε με τον Αιγύπτιο το μοιραίο πρωινό, έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής και ανέφερε αναλυτικά τι είπαν στη συνομιλία τους. Αυτό που εξήγησε στους αστυνομικούς είναι πως δεν αντιλήφθηκε κάποιο μένος του Αιγύπτιου. Παράλληλα ανέφερε πως πιθανόν διέμενε σε ένα σπίτι στον Πειραιά, χωρίς να γνωρίζει σε ποιον ανήκει.

Το μυστήριο με τον τόπο διαμονής

Φυσικά παραμένει το ερώτημα σχετικά με τον τόπο διαμονής του Αιγύπτιου, τις τελευταίες ημέρες πριν το μακελειό. Αρχικά θεωρούταν πως έμενε σε σπίτι που του είχε παραχωρήσει η οικογένεια, το οποίο μάλιστα φερόταν να είναι και το «μήλον της έριδος» μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο η φημολογία διαψεύστηκε καθώς από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το σπίτι δεν παρουσίαζε σημάδια πρόσφατης διαμονής.

αστυνομίαναυτιλιακέςειδήσειςΓλυφάδαΜακελειόειδήσεις τώρα