Τέμπη: Συμπληρωματικά στοιχεία στον εφέτη ανακριτή από συγγενείς θυμάτων
NewsroomΣυγγενείς των θυμάτων κατέθεσαν στον εφέτη ανακριτή που διερευνεί το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών συμπληρωματικά στοιχεία επί της τελικής έκθεσης των εμπειρογνωμόνων.
«Τα στοιχεία αφορούν τα υλικά που υπήρχανε και δημιούργησαν την έκρηξη και ο τρόπος που έχει γίνει, καθώς επίσης και οτιδήποτε άλλο έχει συμβεί και τις πρώτες ώρες του εγκλήματος και τις πρώτες μέρες», δήλωσε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, συγγενής θύματος του δυστυχήματος.
Μηνύσεις κατά δικαστικών λειτουργών και εκπροσώπων Αρχών
Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι συγγενείς προσανατολίζονται να καταθέσουν νέες μηνύσεις κατά δικαστικών λειτουργών και εκπροσώπων Αρχών, όπως η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η διαχείριση του πολύνεκρου δυστυχήματος. Επισημαίνεται πως το ΕΜΠ έχει ήδη αναλάβει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης σχετικά με τις ποσότητες καύσιμης ύλης που εντοπίστηκαν.
- Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
- Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
- «Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε